Varför jag föredrar ett rött ögonflyg (och kanske borde du också)

Ett rött ögonflyg är det bästa flyget om du gör det på rätt sätt. Flygplatser är i princip tomma när du checkar in och mer än troligt är sätet bredvid dig tomt. Mer utrymme att sträcka ut. Mindre krångel och inga folkmassor. Låter det inte som den perfekta situationen när du reser?

Jag föredrar röda ögonflyg, särskilt när du reser från västkusten till östkusten och vice versa. Du landar på din destination tidigt på morgonen med en hel dag framför dig. Checka in på ditt hotell tidigt om du kan eller lämna ditt bagage med hotellets concierge. Mer tid att koppla av och få en extra dag att utforska!

Du läser detta eftersom du funderar på att ta en röda ögon flygning eller Nyligen bokat en övernattning flygning. Om du aldrig har upplevt röda ögonresor rekommenderar jag starkt att du åtminstone provar det. Det kommer inte att vara detsamma som att sova i din säng, men med dessa tips kommer du förhoppningsvis att titta på ett rött ögonflyg i ett annat ljus.

Så, vad är en Röda ögon flygning eller röda ögon flygning mening?
En Röda ögonflygning är en sen natt eller nattflygning på ett kommersiellt flygbolag som anländer till sin destination följande morgon. Vanligtvis är de flesta billigare flyg som reser från västgående till östgående röda ögonflyg. Det finns många affärsresenärer som föredrar att ta nattflyg för arbete. De lämnar sent på kvällen och anländer tidigt på morgonen. Eller, de går direkt till flygplatsen efter jobbet för att åka hem. Min favorit var att se en man i sin kostym sova hela tiden på en 15-timmars lång flygning från LAX till Seoul.

Om det inte är en non-stop flygning, vad jag inte gillar är layovers under de små timmarna. Anslutningsflyg kan vara brutala eftersom flygtiden störs för passagerare.

Var kommer termen ”röda ögon” från? Tänk dig en sömnlös resenärs ögon. Mer än troligt att personen kommer att ha trötta distinkta röda ögon.

Skäl att ta ett rött ögonflyg
Det finns några människor som bara hatar att flyga, som oroar sig för det skrikande barnet på ett flyg. Det finns dock några seriösa proffs. Det har vanligtvis den största mängden billiga platser kvar, vilket innebär att du får bättre chans att få ett fönstersäte. Vanligtvis är röda ögonflyg inte helt bokade så det finns chans att sätet bredvid dig är tomt. Ett annat proffs är kortare säkerhetslinjer. Det är mycket snabbare, allvarligt 15 minuter från början till slut. Med förändringen i tidszon finns det också mer tid att koppla av på din destination.

De bästa tipsen för att överleva ett rött ögonflyg
Här är tips från mina erfarenheter som hjälper dig att uppgradera din sömn:

Välj din plats noggrant, plats människor! Du kan undersöka flygplanets säteskarta för att hitta den mest bekväma (seatguru.com). jag rekommenderar att du väljer ett fönstersäte, så du har något att vila huvudet mot. Till varje pris, undvik mittsätet eller sätet nära badrummet eller toaletten i planet eftersom det kan bli bullrigt.
Klä dig bekvämt på flygningen. Kläder som är lös, stretchig och andas. Ta av dig skorna och bär bekväma strumpor, ett måste! (Jag tar alltid ett extra par i min carry on). Att ha en jacka eller tröja är trevligt om du gillar att hålla dig varm medan du sover.
Investera i brusreducerande hörlurar för att blockera bullret. Jag rekommenderar verkligen att du får Bose QuietComfort 35 trådlösa hörlurar, lite dyr men helt värt det ($349). Eller köp mjuka skum öronproppar som ett alternativ eftersom bullerstörningen kan störa din sömn.
Använd en bra ögonmask som blockerar allt ljus. Om du vill ha fantastisk sömn med komfort och totalt mörker, prova Manta Sleep Mask. Det är en modulär sömnmask, anpassad passform till någons ansikte, som har absolut 100% blackout.
Undvik att titta på filmer på TV-skärmen. Exponering för högt blått ljus kommer att påverka vår känsla av cirkadiska rytmer och kan orsaka sömnlöshet. Om du inte har en enhet som kan filtrera bort det blå ljuset eller bara köpa blue light blocker-glasögon.
Använd en uppblåsbar kudde eller bekväm nackkudde. Jag har provat många resekuddar, och har ännu inte hittat min favorit.
Ät inte en tung måltid precis före ditt flyg. Undvik maten som serveras ombord på flygningen (säg nej till gastrointestinal nöd). Ta med din egen spårmix om du är en snacker.
Undvik koffein och alkohol. Jag vet att det är svårt att inte ha ett glas vin eller en öl före avgång.
Ta Melatonin för att hjälpa dig att sova. Jag gillar också att dricka örtte blandat med kamomill, grönmynta och citrongräs för att somna.
Gör ditt eget Business Class Refresh Kit och ha det praktiskt i din väska. Det kan innehålla en tandborste, tandkräm, ansiktsdukar, munvatten, kam och en läppbalsam. När jag anländer, jag uppdatera upp första sak i flygplatsen badrummet.
Slutsats
Spara pengar, hantera mindre krångel och få en extra dag att utforska när du flyger ett rött öga. Prova det, och om det inte är för dig och jetlag sjunker hårt, tar jag det inte personligen. Om du vill förbättra din upplevelse listade jag mer än en handfull tips för att optimera din sömn om du är en känslig sovhytt som jag. Detta är baserat på erfarenhet från mina redeye flyg och flygvärdinnor.

Om du har något annat att lägga till, gör det i kommentarfältet nedan. Säkra resor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.