Varför jag föredrar en Röda ögon flygning (och kanske borde du också)

En röda ögon flygning är den bästa flygningen om du gör det på rätt sätt. Flygplatserna är i princip tomma när du checkar in och mer än sannolikt sätet bredvid dig är tom. Mer utrymme att sträcka ut. Mindre krångel och inga folkmassor. Låter inte det här som den perfekta situationen när du reser?

Jag föredrar röda ögon flyg, särskilt när du reser från västkusten till östkusten och vice versa. Du landar på din destination tidigt på morgonen med en hel dag framför dig. Incheckning på hotellet tidigt om du kan eller lämnar ditt bagage med hotellets concierge. Mer tid att koppla av och få en extra dag att utforska!

Du läser detta eftersom du funderar på att ta en röda ögon flygning eller Nyligen bokat en övernattning flygning. Om du aldrig har upplevt röda ögon resor, rekommenderar jag starkt att du åtminstone prova det. Det kommer inte att vara samma sak som att sova i din säng, men med dessa tips, du kommer förhoppningsvis titta på en röda ögon flygning i ett annat ljus. En röda ögon flygning är en sen natt eller övernattning flygning på ett kommersiellt flygbolag som anländer till sin destination följande morgon. Vanligtvis är de flesta billigare flyg som reser från väst till östbunden röda ögon flygningar. Det finns många affärsresenärer som föredrar att ta nattflyg för arbete. De lämnar sent på kvällen och anländer tidigt på morgonen. Eller, de går direkt till flygplatsen efter jobbet för att gå tillbaka hem. Min favorit var att se en man i sin kostym sova hela tiden på en 15-timmars lång flygning från LAX till Seoul.

Om det inte är en non-stop flygning, vad jag inte gillar är layovers under de små timmarna. Anslutande flygningar kan vara brutala eftersom flygtiden störs för passagerare.

Var kommer termen ”röda ögon” från? Tänk bara ögonen på en sömnlös resenär. Mer än troligt att personen kommer att ha trötta distinkta röda ögon.

Skäl att ta en Röda ögon flygning
Det finns vissa människor som bara hatar att flyga, som oroar sig för den skrikande killen på ett flyg. Det finns dock några allvarliga proffs. Det har oftast det mesta av billiga platser kvar, vilket innebär att du har en bättre chans att få ett fönster säte. Vanligtvis är röda ögonflygningar inte helt bokade så det finns chans att sätet bredvid dig är tomt. Ett annat proffs är kortare säkerhetslinjer. Det är mycket snabbare, allvarligt 15 minuter från början till slut. Även med förändringen i tidszonen finns det mer tid att koppla av på din destination.

De bästa tipsen för att överleva en röda ögon flygning
Här är tips från mina erfarenheter som hjälper till att uppgradera din sömn:

Välj din plats noggrant, plats människor! Du kan undersöka sätet kartan över flygplanet för att hitta den mest bekväma (seatguru.com). jag rekommenderar att du väljer en fönsterstol, så du har något att vila huvudet mot. Till varje pris, undvik mittsätet eller sätet nära badrummet eller toaletten i planet eftersom det kan bli bullrigt.
Klä bekvämt på flygningen. Kläder som är lös, stretchig och andas. Ta av dig skorna och ha bekväma strumpor, ett måste! (Jag tar alltid med ett extra par i min fortsätta). Att ha en jacka eller tröja är trevligt om du gillar att hålla dig varm medan du sover.
Investera i brusreducerande hörlurar för att blockera bullret. Jag rekommenderar verkligen att få Bose QuietComfort 35 trådlösa hörlurar, lite dyr men helt värt det ($349). Eller köp mjuka skum öronproppar som ett alternativ eftersom bullerstörningen kan störa din sömn.
Använd en bra ögonmask som blockerar något ljus. Om du vill ha fantastisk sömn med komfort och totalt mörker, prova Manta Sleep Mask. Det är en modulär sömnmask, anpassad passform till någons ansikte, som har absolut 100% blackout.
Undvik att titta på filmer på TV-skärmen. Exponering för hög hastighet blått ljus kommer att påverka vår känsla av dygnsrytmen och kan orsaka sömnlöshet. Om du inte har en enhet som kan filtrera bort det blå ljuset eller bara köpa blå ljus blockerare glasögon.
Använd en uppblåsbar kudde eller bekväm nackkudde. Jag har provat många resor kuddar, och har ännu inte hitta min favorit.
Ät inte en tung måltid precis före ditt flyg. Undvik maten som serveras till dig ombord på flygningen (säg nej till gastrointestinal nöd). Ta med din egen spårmix om du är en snacker.
Undvik koffein och alkohol. Jag vet att det är svårt att inte ha ett glas vin eller en öl före avgång.
Ta Melatonin för att hjälpa dig att sova. Jag gillar också att dricka örtte blandat med kamomill, spearmint och citrongräs för att somna.
Gör din egen Business Class Refresh Kit och ha det praktiskt i din carry-on väska. Det kan innehålla en tandborste, tandkräm, ansiktsdukar, munvatten, kam och en läppbalsam. När jag anländer, jag uppdatera upp första sak i flygplatsen badrummet.
Slutsats
Spara pengar, hantera mindre krångel och få en extra dag att utforska när du flyger ett röda ögon. Prova det, och om det inte är för dig och jet lag sjunker i hårt, jag kommer inte att ta det personligt. Om du funderar på att förbättra din upplevelse, jag listade mer än en handfull tips för att optimera din sömn om du är en känslig sovhytt som jag. Detta är baserat på erfarenhet från mina redeye flyg och flygvärdinnor.

Om du har något annat att lägga till, gör det i kommentarfältet nedan. Säkra resor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.