Välja den bästa Läder Duffle väska

Är du på marknaden för läder duffle väskor att bära alla dina viktiga Resetillbehör? Letar du efter den perfekta resväskan eller handbagaget men du är inte säker på vad det bästa alternativet skulle vara för dig? En läder duffle väska kan vara rätt val.

Det finns inget sådant som ”perfekta resor ryggsäckar eller väskor” men Läder duffle väskor kommer ganska nära. De är slitstarka och snygga, och de finns i olika storlekar. Oavsett vad din situation, en läder resa duffle väska kan uppfylla alla dina resebehov-funktion och stil samtidigt uppfylla resekrav.

Om du just har börjat din sökning efter läder duffles eller om du har letat efter ett tag och du är överväldigad av antalet tillgängliga val kan vi hjälpa till. Vi har sammanställt information om en mängd olika väskor och vill hjälpa dig att begränsa timval genom att överväga de faktorer som är viktigast för dig.

Vad ska du tänka på när du väljer de bästa Läderduffelväskorna?
Hållbarhet
En sak som är viktigt att inse är att din Läder duffle väska är en investering Bit. Du vill att det ska vara länge och se bra ut genom åren. De kan vara dyra (mer om det senare), men om du får en väska som varar ett decennium eller mer är det väl värt priset. När du handlar för läderdufflar, kontrollera kvaliteten på lädret, styrkan på remmarna, dragkedjans kvalitet och det övergripande intrycket som påsen lämnar dig med. Du kan också läsa recensioner för att se vad andra har att säga om påsen. Du kanske inte lär dig väskan varar 10 år, men du kan ta reda på om någon köpte påsen och det föll ihop på bara ett år eller mindre.

Storlek
En annan viktig faktor när du handlar för en läderduffel är storleken på påsen. Och eftersom det är en bit bagage, är det inte bara den yttre storleken som betyder något. Du vill ha en väska som erbjuder gott om förpackningsutrymme. I vissa fall betyder detta inte nödvändigtvis den största väskan. Vissa väskor är bedrägligt små och även om de verkar sakna utrymme, är det faktiskt mycket rymligt.

En annan aspekt av storlek är vikt. I vissa fall blir större väskor tyngre, men det är inte alltid fallet. Du kan få en stor, lätt väska som låter dig packa vad du behöver utan att gå över några viktbegränsningar som fastställts av flygbolag eller FAA.

Organisation
Du vill också tänka på facken och förpackningsutrymmet. Detta är särskilt viktigt för en större väska som en duffel eftersom du inte vill blanda runt i en stor väska letar efter vad du behöver. Zip fack är särskilt användbara i en stor duffle eftersom de håller allt organiserat och på sin plats.

Stil
Du kan inte gå fel med en läderväska men vissa är snyggare än andra. Om stil är viktigt för dig, se till att du väljer en väska du gillar utseendet på. Förutom att bara se snygg, som de flesta läderväskor gör, finns det olika typer av stilväskor. Du kanske vill ha ett mer traditionellt utseende medan någon annan föredrar något mer industriellt med spännen och andra metallfunktioner.

Funktionalitet
Slutligen vill du ha en läderväska som är funktionell och lätt att använda. Kontrollera spännen, remmar och blixtlås på påsen för att se till att de fungerar smidigt. Titta på axelremmarna och avgöra om de är lätta att justera. Tänk också på hur du ska bära eller bära väskan. Till exempel vill du ha en cross body style det är viktigt att få en med ett band som kan justeras för att linda hela vägen runt din kropp.

Våra val för bästa Läder Duffle väska
Nu när du vet hur man begränsa dina val och hitta en väska som är precis rätt för dig, kan du börja bedöma de påsar som finns. Vi har sammanställt en lista över våra favoritväskor. Detta är ett bra ställe att börja din sökning—eller avsluta din sökning om du har shoppat ett tag!

Cenzo Duffle Vecchio Brown italienska läder Weekender resväska läder. Den är i en neutral brun färg och är en av de mest hållbara påsarna på marknaden. Med tanke på hur länge det kommer att pågå, är dess prislapp på mindre än $200 en stjäla. Väskan erbjuder gott om utrymme men väger mindre än fyra pounds. Det är också lätt att hålla ordning med huvudfickan och extra innerficka för små föremål. Vi älskar denna väska för sin mångsidighet. Denna väska är en jack-of-all-trades. Den har en justerbar axelrem och har förstärkta handtag. Den är gjord av fina italienska läder med metall bottnar som gör att du kan ställa din väska ner på golvet utan att skada läder. Det är inte den mest hållbara väskan tillgänglig, men för priset får du en robust väska som kommer i tre olika färger. Vi tror att detta är en av de bästa väskor som finns i detta prisklass. Det har också en funky look som sticker ut från andra Läder duffle väskor. Väskans design är så snygg att den har kopierats i ett antal faux läderdesigner, men för mindre än $100 tycker vi att det är en bra idé att gå till originalversionen. Den är tillverkad med 100 procent äkta läder och har en slitstark Duk Foder. Det är mycket rymligt och har två inre fack, samt ett stort huvudfack för kläder och större redskap. Den justerbara axelremmen är vadderad för maximal komfort.

Slutsats
Att välja en stor läder duffle behöver inte vara ett besvär. Om du har en uppfattning om vad du behöver i en duffle finns det gott om alternativ där ute. Gör en lista över dina behov, Ställ in en budget och hitta väskan som är bäst för dig.

Lämna ett svar