Bästa strandtält för denna heta och fuktiga sommar

Det finns få saker roligare än att åka till stranden på en varm sommardag. Du har ditt parasoll eller strandtak för lite solskugga, massiva strandhanddukar och lite UV-skydd, allt i en matchande bärväska som är redo att gå. Tyvärr finns det en sådan sak som för varmt, och när temperaturen stiger, kanske du vill överväga skuggan av ett strandtält. För att inte tala om skyddet mot de skadliga UV-strålarna som det kan erbjuda från solens strålar som kan bränna din hud. Förutom att vara obekväm i värmen kan du faktiskt bli bränd och orsaka skador. En strand tält hjälper dig och dina kolleger beachgoers slappna av och njuta av din omgivning utan överhettning eller sätta er i fara.

Strandtält ger dig också integritet. Det är därför människor spenderar hundratals dollar för att hyra cabanas när de går till stranden eller poolen. De kan koppla av, äta och njuta av stranden med din familj och vänner utan att bry sig om andra människor som uppmärksammar dig.

Du kan hitta ett strandtält i många olika butiker eller online, men det finns några saker du måste tänka på innan du gör ditt köp.

Hur hittar du det bästa Strandtältet?
Börja med att välja vilken typ av strandtält som kommer att vara bäst för dig. Det finns flera olika typer.

Ett traditionellt tält är som ett campingtält och erbjuder fullständig visuell integritet. Du kommer att kunna höra ljud utanför och det kan värma upp lite om det är en särskilt varm dag, men folk kommer inte att kunna se dig och det kommer att bidra till att blockera solens strålar.

Det finns också baldakiner, som finns i några olika sorter. Popup-tält är praktiska och enkla att installera, även om du är själv och är det bekvämaste alternativet. Poltak, som poltält, tenderar att vara lite svårare, men de är robustare. Dessa är bättre för blåsigare dagar.

Slutligen är ramen canopy. Det är den starkaste av gänget och har en inbyggd RAM. De är dock tyngre och svårare att installera och i de flesta fall kommer du inte att kunna göra det ensam.

Innan du väljer det bästa tältet för dig, Vill du överväga stranddestinationen och vilka förhållanden som vanligtvis brukar vara när du besöker. Du vill också tänka på vem du går till stranden med om du väljer ett tält behöver du hjälp med att ställa in.

Nästa faktor du vill överväga är storlek. Det finns ingen rätt eller fel storlek—det handlar bara om hur många som ska åka till stranden med dig och spendera tid i tältet. Du vill också överväga storleken på stranden men i de flesta fall har du gott om utrymme—du sätter upp ett tält, inte bygger ett hus. Men om du vet att stranden kommer att vara trångt kan det sätta gränser för storleken på tältet du köper.

Tältets egenskaper är ett annat övervägande. Det är lätt att få ett grundläggande tält, men det finns också tält med massor av klockor och visselpipor. Dessa kan göra ett tält mer funktionellt och bekvämare för alla som använder det.

Tänk på några av dessa populära funktioner:
Vattentät
Helt slutna väggar
Fönster som öppnas och stängs
Golvmatta
Torklinjer
Sandsäckar
Vissa tält har dessa extra funktioner medan du måste köpa dem separat om du väljer ett grundläggande strandtält.

Slutligen vill du överväga din budget. Tält varierar i pris och kan kosta bara $20 eller $30 på upp till över $100. Självklart kommer din budget att baseras på vad du faktiskt har råd att spendera, men även om himlen är gränsen kanske det inte är klokt att spendera pengar på det dyraste tältet. Om du bara behöver något grundläggande och enkelt, de ingen mening att spendera en arm och ett ben på något som inte kommer att passa dina behov.

Ibland, det bästa sättet att begränsa ditt val och ta reda på vilken typ av tält du behöver är att ställa dig själv flera frågor. Börja med:

Vad är den bästa storleken och hur ska jag bestämma min nödvändiga storlek?
Behöver mitt strandtält någon särskild vård?
Vad är skillnaden mellan tält och baldakin och vilket är bättre för mig?
Finns det några speciella funktioner som skulle göra mitt strandbesök roligare? Finns det funktioner jag absolut behöver?
Behöver jag kunna sätta upp tältet ensam eller kommer jag alltid att ha människor med mig för att hjälpa till med att sätta upp?
Bästa strandtält för sommaren
Nu när du har en uppfattning om vad du vill ha i ett tält kan du kolla in de tillgängliga alternativen. Vi har sammanställt en lista över våra favorit strandtält nedan:

Pacific Breeze Lätt Upp Stranden Tält
Pacific Breeze Easy Up Tent är ett bra alternativ för dem som behöver kunna ställa upp sitt tält utan mycket krångel. Den har en pop – up design utan stolpar eller en ram som gör det möjligt för en person att få upp tältet snabbt.

Tältet är tillverkat av ett material som erbjuder SPF 50+ solskydd och är vattentätt, så om det blir en plötslig dusch på stranden behöver du inte oroa dig. Tältet kommer med stavar och innerfickor för att dölja dina tillhörigheter om du går bort från tältet.

Easthills Utomhus Lätt Upp Strand Tält Solskydd
Detta tält har en ovanlig form som många människor älskar. Den har en utökad veranda så att du får mer utrymme än du skulle precis inuti tältet. Den har en dragkedja så att du får gott om integritet och det har också en SPF 50+ beläggning.

Coleman Day Tripper Beach Shade
Detta tält kommer från ett av de mest kända namnen i utomhusutrustning så att du vet att du får ett högkvalitativt strandtält. Detta tält mäter mer än 7 ’ X4 ’ och har dragkedja så att du kan få fullständig integritet. Det erbjuder SPF-skydd på 50+ och är ett av de mest prisvärda tälten för dina pengar på vår lista.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.