Bästa 6 Person tält för festivaler i 2018

Backpacking tält kommer vanligtvis att tänka på när du tänker på campingresor i vildmarken, men de har ökat i popularitet de senaste åren för något annat: att delta i musikfestivaler.

Många möjliga musikfestivaler hålls under flera dagar och tillåter människor att stanna på plats eller i närheten över natten. Att boka hotellrum för dessa evenemang kan vara extremt dyrt och i vissa fall omöjligt eftersom alltför många andra människor också behöver hotellutrymme. Detta är en av de många anledningarna till att människor väljer att campa i tält för festivaler.

Även om det är möjligt att bara ta tag i det billigaste camp dome—tältet för camping kan du hitta online och skapa en campingplats nära den festival du väljer—eller tillbringa sommaren med att resa till olika-många festivalbesökare tycker att de är bekvämare i ett tält som de har investerat lite tid och pengar i. Det ger dem en homier känsla och erbjuder en bekväm, torr miljö att sova i efter en lång dag med att delta i en festival.

Att hitta rätt tält kan vara lite utmanande, men är värt varje gång du investerar i processen. Detta gäller särskilt om du letar efter ett tält för en större grupp. De flesta går på festivaler med vänner och om du kan ha fyra eller fem andra personer som bor hos dig kan det göra festivalupplevelsen ännu roligare. När festivalen är över kan du ta festen tillbaka till din campingplats och koppla av i ditt tält tills nästa dags festligheter börjar.

Vad du ska leta efter i ett festivaltält
Om du är på marknaden för ett tält att använda när du deltar i en festival, finns det några saker du bör tänka på:

Leta efter ett välkänt varumärke. Det finns många olika tillverkare och många av dem är fantastiska, men det bästa är att investera i ett tält tillverkat av ett erfaret varumärke. Även om tältet inte uppfyller dina förväntningar tenderar etablerade varumärken att erbjuda en bättre utbytespolicy.
Det är också viktigt att ta hänsyn till tältets storlek och vikt. Du behöver uppenbarligen något större för en grupp på sex personer, men om du behöver bära den med dig hela dagen eller släpa den en mil eller mer till en campingplats, vill du inte ha något som är för tungt. Tyvärr tenderar större tält för större grupper att vara tunga, så ta hänsyn till det när du ordnar din campingplats.
Inre utrymme är ett annat övervägande. Större tält betyder inte alltid mer inre utrymme, och de kanske inte betyder skiljeväggar eller separata rum. Om du bor hos en större grupp människor vill du förmodligen ha så mycket inre utrymme som möjligt och integritet medan du är i tältet.
Ta hänsyn till säsong och temperaturer du kommer att campa i. De flesta festivaler hålls under de varmare sommarmånaderna så du vill se till att du har ett tält som erbjuder gott om ventilation. Detta är ännu viktigare när du tänker på att du ska gå tillbaka till tältet med din grupp efter en lång dag med svettning, äta och dricka på en festival.
Se till att du väljer ett tält med flera ingångar. Detta kanske inte verkar vara en stor sak, men det förbättrar ventilationen och gör det mycket lättare att komma in och ut ur tältet när människor sover.
Att välja den bästa 6 Person tält för festivaler
Nu när du har en uppfattning om vad du ska leta efter i ett festivaltält kan du kolla vilka alternativ som finns där ute. Vi har sammanställt en lista över våra favorit tält i större storlek som vi tycker skulle vara bra för en övernattning under en festival.

Coleman Weathermaster 6 Person Skärmad Tält
Coleman WeatherMaster 6 Person tält ger två rum av bostadsyta, samt ett skärmat rum. Detta utökade utrymme är perfekt för middagar eller som ett andra sovrum för dem som är intresserade av lite mer exponering över natten. Detta tält har också ett LED-ljussystem som går i 26 timmar på hög, 65 timmar på låg och 81 timmar nattlampa och ger säker rörelse efter mörker.

Tältramen är tillverkad av starkt metallfiberglas och tål hårda väderförhållanden. Tältets uppsättning är ganska lätt och kan göras på cirka 30 minuter, vilket är ganska anständigt för ett sexpersonstält. Vi tycker att det här är ett bra tält för att stanna på en festival.

Coleman Instant Tält 6
Även från Coleman, är Instant Tent 6. Det är möjligt att sätta upp detta tält på ungefär en minut, vilket är bra nyheter för festivalbesökare som har tillbringat dagen i den heta solen och bara vill slå läger och vila upp för nästa dag. Tält uppdelning är lika enkelt som att sätta upp.

Tältet har två förvaringsfickor på insidan för att hålla sakerna snygga och organiserade. Den är tillverkad av slitstarkt Bodyguard 2x-material med Climate Tec och har även ventilation för att hålla sakerna svala under det varma vädret. Detta material skyddar också mot rippning och rivning.

Kärna 6 Person Kupoltält
Detta tält från Core har sovplats för upp till sex personer och utrymme nog för två queen luftmadrasser. Mitthöjden är 72 tum och det finns gott om golvyta. Den har Core ’ s H20-blockteknik så att du aldrig behöver oroa dig för vattenläckage. Det finns en växel loft som också innehåller en lykta krok och elsladd tillgång.

Timber Ridge 6 Personer Familj Camping Tält
Denna 11 ’ X9 ’ X6 ’ tent erbjuder gott om utrymme och rymmer två queen luftmadrasser. Den har en D-formad dörr, ett fönster och ett inre förvaringsfack. Den är tillverkad av polyestermaterial och har en ”andningsbar design” som gör den bekväm för de flesta campingmiljöer. Tältet anses vara vattentåligt men är inte gjord för kraftiga stormar. Tänk bara på det om de kräver åskväder under din valda festival.

Lämna ett svar