Våra bästa Weekender Duffle Bag Val för

Även om tanken på att gå på en långsiktig, flera veckors semester förmodligen låter tilltalande för många människor, de flesta människor bara lyckas semester för en kort tid en eller två gånger om året. De kan komplettera en veckolång semester med korta helg getaways eller de kan bara få de helgen flyr.

Trots den korta varaktigheten av en resa, en helg tillflyktsort kan vara en hel del roligt. Det är lätt att ha ett äventyr under loppet av ett par dagar och, om du har det i din budget, du kan få ganska långt med flyg för helgen.

Nyckeln till en bra weekendresa är att ha en bra weekendväska. Bagage gjort bara för en kort tillflyktsort bör vara högkvalitet och hållbara, men det behöver inte vara enorm. De flesta weekender väskor gör för stora carryon Väskor och kan passa under sätet framför dig om du flyger. Vissa weekender väskor har även rullande funktioner gör dem ännu lätt att ta på en resa med dig. Läder duffels, rullande duffels, resor duffel väskor, hjul duffels… det finns många att välja mellan men det är weekender duffel att denna artikel kommer att koncentrera sig på.

Vad ska du veta innan du investerar i en Veckasäkra väska?
För det första är det viktigt att förstå vad weekender duffles eller travel duffelsare och är inte.

Weekender väskor erbjuder tillräckligt med utrymme för att hålla en förändring av kläder eller två och toalettartiklar. Det håller bara det väsentliga men det gör det inte utan att behöva sylt en väska full.

Den är större än en ryggsäck, men har fortfarande remmar för att göra det enkelt att bära. Många dufflar erbjuder en rem tillräckligt länge för att du ska kunna bära den tvärkroppsstil. Inte riktigt nivån på stöd av en ryggsäck, men fortfarande tillräckligt för vad du bär. Detta gör att du kan hålla händerna fria när du reser runt på flygplatsen eller till och från din destination.

De flesta weekender väskor är gjorda av duk, nylon eller läder. Vissa använder en blandning eller mer än en av dessa tyger. Det är viktigt att din väska är tillverkad av ett slitstarkt, fläckbeständigt tyg, men inte lika viktigt som det skulle vara för en bit carryon bagage. Chansen är att du kommer att kasta din väska runt lite, men flygbolaget kommer inte att hantera det så att det inte kommer att kastas och slog runt lika mycket som en check bagage.

Weekender väskor har sällan hjul, men ibland har de dem. Traditionella weekenders är inte utformade för att hålla tillräckligt med kläder för att vara tillräckligt tunga för att vara en rullväska, så hjul och en remskiva läggs vanligtvis till funktioner för ultra-bekvämlighet.

Vad ska man tänka på när man handlar för en Veckanender Duffle Bag
Det finns flera faktorer som du bör tänka på när du försöker hitta en veckasökare som passar dina behov.

Först och främst är storleken och formen på påsen. Duffle weekenders tenderar att ha en standardform och det liknar fatdesignen av en duffel. De finns i olika storlekar, men alternativen är inte lika varierade som vanligt bagage. Det viktigaste du behöver tänka på när det gäller storlek och form är det inre av påsen. Vissa väskor är bedrägligt små. De kan se för lite för att tillgodose dina förpackningsbehov, men de har faktiskt mycket mer utrymme inuti än en väska som är utåt större.

Material
Weekender duffle väskor måste vara gjorda av slitstarkt tyg. Många människor gillar duk eftersom det är lätt att ta hand om men andra vill stil och förfining av läder. Materialvalet kommer verkligen ner till personliga preferenser, så länge du går med något som är hållbart och praktiskt.

Färg
Slutligen, och denna sista går tillsammans med övergripande stil, är färg Weekenders kommer i en oändlig mängd olika färger och mönster. Många människor älskar en klassisk, solid neutral, som brun, svart eller marin. Andra människor vill ha något roligare, till exempel ett mönster eller en ljus färg. Tänk på, om du väljer en ljus eller mönstrad väska så det är lätt att identifiera på ett trångt bagage karusell finns det inget behov—weekenders är alltid små nog att vara carryons och de kommer aldrig att lämna din besittning.

Våra toppval för Weekender Duffle väskor
Nu när du vet hur man begränsa ditt val av weekender väskor kan du börja din sökning. Vi har valt ett antal väskor Vi anser vara bäst i weekenders duffles. Denna väska är perfekt för någon som vill ha något färgstarkt och roligt. Dessa påsar är hållbara och prisvärda, men de är inte tråkiga. De passar i överliggande fack eller under sätet framför dig, men erbjuder också gott om utrymme för vad du behöver för en kort resa. Det är också mycket hållbart och kan vara förår. Det är rymligt, men ändå tillräckligt för att vara en carryon. Du har utrymme att sätta kläder, essentials och ett fack där du kan lagra smutsiga kläder under din resa. Det kanske heter en gymväska, men det är tillräckligt stort för en helg bort. Det är extremt lätt, vilket är viktigt när du planerar att bära din väska under dina resor. Det är inte som om du ska överlämna väskan till bagagehantering—vikten är allt på dig och en lättare väska är en välsignelse när du spårar från Grind till Grind på en flygplats.

Denna väska är också bra för organisationen. Den har gott om utrymme i huvudfacket, samt flera innerfickor och ett separat skofack. Du har också plats för makeup påsar och används tvätt.

Det är användarvänligt och kan stå upp till några tunga hantering. Du behöver inte oroa dig om du spiller på den eller behöver bära den i regnet. Det är den priciest modellen på vår lista, men vi älskar det. Det finns ingen väg runt det—den här väskan är bara väldigt söt. Den har ett nautiskt mönster och slitstarka läderremmar. Den är tillverkad av lätt att rengöra polyuretan och är vårt val för den mest eleganta väskan på listan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.