Toppen Ryggsäckar för Män

Ryggsäckar är ett enkelt alternativ för resor, oavsett om det är för affärer eller roligt. De eliminerar behovet av att kontrollera en väska, även när det finns ett meddelande om att ett flyg är fullbokat och påsar måste kontrolleras vid porten. De håller allt inom arm räckhåll under flygningen och de är lätta att bära genom flygplatsen medan båda händerna hålls fria. Det är av dessa skäl och många andra att män väljer resor ryggsäckar mer och mer dessa dagar när man tar en resa.

Tricket att göra det mesta av en resa ryggsäck för män är att välja den som passar perfekt för dig. Det finns gott om alternativ, så du måste ta lite tid att undersöka vad som finns och räkna ut vad du behöver och vill ha i en resa ryggsäck. Det finns verkligen en ryggsäck för varje man.

En resa ryggsäck med massor av fickor och anständigt vadderade axelband och en stor inre fack är en investering, precis som en bra uppsättning av bagage skulle vara. Du kommer att använda den om och om igen i en mängd olika situationer. Och du vill att den ska tillverkas av kvalitetsmaterial. Detta innebär att du kan behöva spendera lite mer än du normalt skulle förutse utgifterna på en ryggsäck, men de flesta resor ryggsäckar för män erbjuder mycket mer än din vanliga resväska, universitet stil läder ryggsäck, eller duk bakgrund.

Det är också viktigt att välja en stil och konstruktion som är bekväm. Det finns en chans att du kommer att bära ryggsäcken långa sträckor, baserat på hur långt du ibland behöver gå för en anslutande flygning eller för att nå din slutliga resmål. Detta gäller särskilt om du använder en resa ryggsäck som en carryon och du har andra bagage. Du kommer att jonglera en massa påsar och det sista du vill är att oroa din ryggsäck på ryggen orsakar dig obehag eller smärta.

Vilka är viktiga faktorer att tänka på när du väljer den bästa resor ryggsäck?

Det bästa sättet att minska smärtan att bära en ryggsäck, särskilt en tung, är att välja något som är vadderat. En vadderad ryggpanel och axelband kan göra stor skillnad när du reser. Om du väljer en stil med ett höftbälte bör du också se till att det är vadderat.

Ett annat övervägande du behöver väga är om du vill ha en ryggsäck som öppnas framifrån, botten eller toppen. Vissa erbjuder flera alternativ. De flesta människor tenderar att föredra Frontmatad stil, men även detta är inte rätt för alla. En del av det beror på packets totala storlek, liksom vad du ska bära och hur ofta du tror att du behöver komma åt vad som finns i den. Detta är en av de tuffare val att göra när det gäller att välja en ryggsäck för män eftersom det är svårt att veta vad som verkligen fungerar för dig tills du reser. Det här gör förpackningar med flera inmatningspunkter så populära – du minskar risken att du inte gillar det alternativ du väljer genom att ha mer än ett sätt att komma in i ditt paket.

Slutligen, överväga storleken på din resa ryggsäck. De flesta tycker att större är bättre, men det finns två nackdelar med denna filosofi. En, om du tänker använda ditt paket som en bär på måste du se till att det passar flygbolagsstandarder när det gäller att bära på storlek. Och även om ditt paket är tillräckligt liten för att uppfylla riktlinjerna, vill du ha det tillräckligt litet för att glida under sätet framför dig så att du aldrig blir ombedd att kontrollera väskan för att spara utrymme i överliggande fack.

En annan dålig sak om att få en större ryggsäck är att om du laddar upp det med saker måste du bära vikten med dig vart du än går. Ingen vill schlepa genom flygplatser med 50 eller 60 pounds av saker. Du är bättre att välja den storlek du tror att du behöver, i motsats till att bara anta att ett större paket kommer att vara det bästa alternativet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.