Inklusive hårt fall och med hjul alternativ

Att resa med din surfbräda kan vara stressigt. Trots det roliga som väntar när du når din surf resa destination, att få det kan vara ett krångel. Som med en kvalitet surfbräda dag väska, med en kvalitet surfbräda resväska kan göra upplevelsen mycket bättre och se din styrelse gör det till och från din plats utan skador. En stor resväska gör det också lättare att flytta din styrelse via flygplatsen och till och från där du planerar att bo.

Om du har beslutat att investera i en surfbräda resväska och du är inte säker på var du ska börja din sökning, här är några saker att tänka på:

Väska Passar
Självklart, som med en surfbräda dag väska, behöver du en resväska som passar din styrelse, men du skulle bli förvånad över hur många människor klickar på ” köp ” utan att överväga deras styrelsens storlek. Vissa människor antar styrelsen storlekar är standard eller att påsar är gjorda för en vanlig styrelse. Sanningen är att det finns variationer och du behöver veta vad olika påsar mäta och vilka mätningar kommer att vara rätt för din styrelse. Ta några minuter att mäta din styrelse med ett måttband, så du vet dess exakta specifikationer.

Du vill också överväga om en väska är utformad för en eller flera brädor om du planerar att resa med flera surfbrädor.

Väska Stoppning
En annan viktig faktor när du handlar för surf resor väskor är stoppning. Du behöver din styrelse att skyddas och oavsett om du får en hård eller mjuk skal fall, det måste vara vadderad – ju mer extra stoppning desto bättre skydd, i de flesta fall, och minskar risken för nicks och dings. Tänk också på olika typer av stoppning erbjuder olika skydd, liksom vadderade axelband för att göra det så bekvämt som möjligt. Vissa är av högre kvalitet och andra använder billiga skum stoppning, så inte alltid anta att tjockare är automatiskt bättre.

Dragkedja
Du behöver en surfväska med en bra dragkedja. Det är ofta en eftertanke när människor investerar i en styrelse väska, men det är faktiskt en av de viktigaste funktionerna och kan vara en bra indikator på kvalitetsnivå. Det sista du behöver är att behöva riva i din väska-eller värre, inte kunna komma åt din styrelse-på grund av en felaktig eller låg kvalitet dragkedja. Leta efter en väska som har en icke-frätande dragkedja eftersom den kommer att utsättas för vatten och salt.

Fenor eller inga fenor?
Slutligen måste du bestämma om du behöver en väska som rymmer fenor. Ibland innebär det att man köper en överdimensionerad väska, men vissa är speciellt utformade för att passa fenor. I vissa fall är de gjorda med en öppning som gör att din fin att peta igenom. Och om du kan ta dina fenor från din styrelse, vill du ha en väska som erbjuder ett tillbehörsfall där du kan lagra dem när brädet inte används.

Topp Surfbräda Resväskor
Nu när du vet hur man utvärderar Väskor och du vet vad du behöver för din styrelse, här är några av de resväskor som vi tycker är bäst på marknaden just nu:

Santa Monica Surfcase Hardshell Fall
Detta är vårt val för ett hårt skal fall. De är inte den vanligaste typen av resväska för surfbrädor, men vi gillar det extra skydd de erbjuder. Detta fall designades av en surfare och anses vara en av de bästa i branschen. Det har uppgraderats med några ytterligare funktioner och är ett högkvalitativt fall som erbjuder det skydd du behöver. Den finns i både långa och korta styrelsens storlekar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.