Bästa Vattentät Ryggsäck för Camping

Att hitta en stor vattentät ryggsäck kan ta lite tid-men det är dags väl spenderade. Eftersom vandring ryggsäckar skydda objekt inuti det, att välja ett paket som misslyckas du eftersom det inte är vattenresistent, sätter en hel del i riskzonen. För att hjälpa dig att göra bästa möjliga val när det gäller en vattentät ryggsäck för camping, vi har sammanställt några tips och några val för våra favoritpaket som finns i 2018.

Vattentäta ryggsäckar är bra av olika skäl. De kan användas av aktiva utomhusentusiaster och är en nödvändighet när du cyklar, vandring eller camping. Målet är att skydda allt du lagrar i din förpackning från regn och andra element samtidigt som du ger dig funktionalitet för att bära dessa objekt och hålla dig bekväm.

Vad är skillnaden mellan Vattentät och vattenbeständig?
När du går utomhus vandring, människor ofta förvirra Vattentät och vattenavvisande, vilket kan resultera i en enda röra om du inte är försiktig. Detta beror delvis på att så många tillverkare är vaga om fördelarna och nackdelarna med vattenmotstånd (svetsade sömmar och nylonväv eller liknande). De vill att du ska anta att deras produkt erbjuder fullständigt skydd mot vattenskador, till en lägre prispunkt än vattentäta väskor, och du är kvar med skadade föremål eftersom du ville spara pengar.

Om du handlar för en ultralätt ryggsäck som är vattentät, se till att den är märkt ”Vattentät” och uppfyller de officiella kriterierna för definitionen. Det betyder att det håller ut vattnet helt. Det finns inget läckage och de saker du har packat håller sig torra. Olika företag erbjuder olika garantier för vattentät men i allmänhet en ryggsäck för camping som är vattentäta funktioner ett membran som kan tolerera en viss mängd cylindriskt vattentryck-vanligtvis 7000 millimeter eller mer—och det finns tejpade eller laminerade tätningar på sömmarna. Dragkedjorna på en vattentät väska bör också ha någon typ av väderskydd.

Vattentäta väskor är inte 100 procent garanterade att hålla vatten ute i varje enskilt tillstånd, men de borde komma nära. Till exempel kanske du inte kan sänka din väska i en pool i timmar i taget, men att släppa den kort i en flod eller gå igenom ett kraftigt regn med det borde inte vara ett problem.

Som sagt, det finns påsar som påstår sig vara 100 procent vattentät. Dessa påsar är utformade för att stå upp till hårdare förhållanden som du kan uppleva kajakpaddling eller vatten forsränning. Denna typ av väska skyddar mot situationer där din väska är säker på att ta en väder misshandel och vara nedsänkt under längre tidsperioder. Det finns vissa villkor som du kan utsätta en 100 procent Vattentät Väska till som skulle resultera i vissa läckage men, för det mesta, de vanliga fritidsaktiviteter och vanliga missöden inblandade kommer inte att vara ett problem.

Det kan också vara en bra idé att leta efter en ryggsäck som också erbjuder väderbeständighet. Det betyder att det skyddar vad som finns inuti från damm och smuts, förutom vatten. Tänk på att en väderbeständig väska inte nödvändigtvis är vattentät, men en väska som erbjuder båda kommer att hålla saker torra och rena.

Våra val för bästa vattentät ryggsäck för Camping
Vi har testat några vattentäta ryggsäckar för camping och komma med en lista över förpackningar som vi tycker är bäst tillgängliga i 2018. Här är våra val:detta tält är tillverkat av ultrastark nylon belagd med silikon och väger mindre än 3 uns. Den kommer i tre färger och har enkel nära tillgång. Allt du behöver göra är att trycka på för att frigöra överflödig luft vik påsen på toppen, knäppa, och spänne den stängd. Den levereras med en aluminium karbinhake som gör det enkelt att fästa på andra redskap. Vi älskar också det faktum Sak Gear erbjuder en full återbetalning om du inte är nöjd med påsen. Den utvisade Black Ice 45 är en av de tuffaste ryggsäckarna på marknaden. Den är tillverkad av 420 denier rip-stop nylon som är förstärkt med termoplastisk polyuretanlaminat. Det här gör väskan vattentät. Detta är en favorit bland campare, kajakare och takbjälkar och har imponerat mer än en ägare med sin förmåga att förhindra att vatten sipprar in i förpackningen. Detta paket är utformat för personer som gillar att ta med sina kameror för sina campingresor. Det är ett bra alternativ för fotografer, men också vloggers och bloggare som gillar att ta bilder och video och dela utomhusupplevelserna med internet.

Att föra kameran längs på en camping resa innebär att du måste ha lagring för att hålla den skyddad. K&F Konceptet Ryggsäcken har plats för din DSLR-kamera. Det är en mindre ryggsäck Tillverkad av 100 procent vattentäta nylonmaterial. Det finns gott om lagring för kameror, samt en tablett, tillbehör, stativ och andra redskap. Boreas Monterey är bra för campare. Det är vattenbeständigt och lätt, vilket innebär att det också är bra för vandring tillbaka till en plats eller klättring. Den smala ramen och EVA-panelen på baksidan gör väskan bekväm och cool. Den har också en dubbelskrovad torrpåse på den inre behållaren för att säkerställa att allt inuti håller sig torrt. Fjallraven har en 50-årig historia att göra tillförlitliga förpackningar. Denna väska har ett vattentätt, andningsbart Eko-skal tillverkat av hållbart hårdskaltyg som behandlas med ett vattenavvisande lager. Vi älskar dess eleganta utseende och det faktum att det kan hålla upp till 55L av objekt. Det är en av de dyrare påsarna på vår lista, men det är värt att överväga det eftersom det erbjuder allt du behöver. Denna väska är gjord av 500D PVC. Den har en bekväm vadderad rygg och remmar stöd, så att du kan bära den långa sträckor utan problem. Det är lätt, men hållbart, och ger gott om utrymme för allt du behöver på en kort eller lång camping resa. Denna väska har vadderade axelband och sladd Exteriör och mesh nät som ger dig ökad bärförmåga. Den är tillverkad av miljövänlig PVC vinyl och innehåller en mesh sida nät som kan hålla vattenflaskor när du reser. Det finns höghållfasta spännen som gör påsen ännu säkrare. Denna väska är väl älskad av många, inklusive professionella idrottare, professionella klättrare och campingentusiaster. Förutom camping, är denna väska perfekt för paddel ombordstigning, båtliv, klättring, forsränning, kajakpaddling, surfing och fiske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.