Bästa strandtält för denna varma och fuktiga sommar

Det finns få saker roligare än på väg till stranden på en varm sommardag. Du har din strand paraply eller strand kapell för vissa solskydd, massiva handdukar och lite UV-skydd, allt i en matchande väska som är redo att gå. Tyvärr finns det en sådan sak som för varmt, och när temperaturerna svävar, kanske du vill överväga skuggan av ett strandtält. För att inte tala om skyddet mot de skadliga UV-strålarna som det kan erbjuda från solens strålar som kan bränna din hud. Förutom att vara obekväma i värmen kan du faktiskt bli bränd och orsaka skador. En strand tält hjälper dig och dina kolleger beachgoers koppla av och njuta av din omgivning utan överhettning eller sätta er i fara.

Strandtält ger dig också integritet. Det är därför människor spenderar hundratals dollar att hyra cabanas när de går till stranden eller poolen. De kan koppla av, äta och njuta av stranden med din familj och vänner utan oro för andra människor som uppmärksammar dig.

Du kan hitta ett strandtält i många olika butiker eller online, men det finns några saker du behöver tänka på innan du gör ditt köp.

Hur kan du hitta den bästa stranden tält?
Börja med att välja vilken typ av beach tält kommer att vara bäst för dig. Det finns flera olika typer.

Ett traditionellt tält är som ett campingtält och erbjuder fullständig visuell avskildhet. Du kommer att kunna höra ljud utanför och det kan värma upp lite om det är en särskilt varm dag, men folk kommer inte att kunna se dig och det kommer att bidra till att blockera solens strålar.

Det finns också baldakiner, som kommer i några olika sorter. Popup-tält är praktiska och lätta att ställa in, även om du är själv och är det bekvämaste alternativet. Pole skärmtak, som pole tält, tenderar att vara lite svårare, men de är robustare. Dessa är bättre för blåsigare dagar.

Slutligen är ramen canopy. Det är den starkaste av gänget och har en inbyggd RAM. Men de är tyngre och svårare att installera och i de flesta fall kommer du inte att kunna göra det ensam.

Innan du väljer det bästa tältet för dig Vill du överväga stranddestinationen och vilka villkor som vanligtvis tenderar att vara när du besöker. Du vill också tänka på vem du går till stranden med om du väljer ett tält behöver du hjälp med att ställa in.

Nästa faktor du vill överväga är storlek. Det finns ingen rätt eller fel storlek-det handlar bara om hur många människor som kommer att gå till stranden med dig och spendera tid i tältet. Du vill också överväga storleken på stranden men i de flesta fall har du gott om utrymme—du ställer in ett tält, inte bygga ett hus. Men om du vet stranden kommer att vara trångt det kan sätta gränser för storleken på tältet du köper.

Tältets egenskaper är ett annat övervägande. Det är lätt att få ett grundläggande tält, men det finns också tält med gott om Klockor och visselpipor. Dessa kan göra ett tält mer funktionellt och bekvämare för alla som använder det.

Tänk på några av dessa populära funktioner:
Vattentät
Helt slutna väggar
Fönster som öppnar och stänger
Golvmatta
Torkning linjer
Sandsäckar
Vissa tält kommer med dessa extra funktioner medan du måste köpa dem separat om du väljer en grundläggande strand tält.

Slutligen vill du överväga din budget. Tält varierar i pris och kan kosta bara $20 eller $30 på upp till väl över $100. Självklart kommer din budget att baseras på vad du faktiskt har råd att spendera, men även om himlen är gränsen kanske det inte är klokt att spendera pengar på det dyraste tältet. Om du bara behöver något grundläggande och enkelt, de ingen mening med att spendera en arm och ett ben på något som inte kommer att passa dina behov.

Ibland är det bästa sättet att begränsa ditt val och ta reda på vilken typ av tält du behöver är att fråga dig flera frågor. Börja med:

Vad är den bästa storleken och hur ska jag bestämma min nödvändiga storlek?
Behöver mitt strandtält någon särskild vård?
Vad är skillnaden mellan ett tält och baldakin och vilket är bättre för mig?
Finns det några speciella funktioner som skulle göra min strand besök roligare? Finns det funktioner jag absolut behöver?
Behöver jag kunna ställa in tältet ensam eller kommer jag alltid att ha folk med mig för att hjälpa till med att ställa upp?
Bästa strand tält för sommaren
Nu när du har en uppfattning om vad du vill ha i ett tält, kan du kolla in de alternativ som finns tillgängliga. Vi har sammanställt en lista över våra favorit strandtält nedan: tält är ett bra alternativ för dem som behöver kunna ställa in sitt tält utan mycket krångel. Den har en popup-design utan några stolpar eller en ram som gör det möjligt för en person att få tältet upp snabbt.

Tältet är tillverkat av ett material som erbjuder SPF 50 + solskydd och är vattentätt, så om det finns en plötslig dusch på stranden behöver du inte oroa dig. Tältet kommer med insatser och innerfickor för att dölja dina tillhörigheter om du kliver bort från tältet.

Easthills Outdoors Easy Up Beach Tent Sun Shelter detta tält har en ovanlig form många människor älskar. Den har en förlängd veranda så att du har mer utrymme än du skulle bara inne i tältet. Den har en blixtlås så att du får gott om integritet och det har också en SPF 50+ beläggning.

Coleman Day Tripper Beach Shade detta tält kommer från ett av de mest kända namnen i utomhusutrustning så att du vet att du får ett högkvalitativt strandtält. Detta tält mäter mer än 7 ’ X4 ’ och har en blixtlås så att du kan få fullständig integritet. Det erbjuder SPF skydd av 50 + och är en av de bästa värde tält för dina pengar på vår lista.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.