Bästa resor spjälsäng för familjeresor

Att resa med hela din familj kan vara väldigt roligt och spännande. När du har haft din nya baby, kan du och din familj överväger att ta en resa för att se morföräldrar eller planerar en välbehövlig semester efter ändlösa timmar av arbete tillbringade förbereda för ditt barn, liksom tid med de andra barnen. Oavsett dina syften är för att resa med din familj, om du har en baby eller småbarn är det viktigt att ta med en spjälsäng som kan erbjuda ditt barn en säker, ren och bekväm plats att sova på natten.

Medan många hotell kan erbjuda en spjälsäng, det finns ingen berätta hur rena de är och eftersom barn är mer mottagliga för förkylningar och virus. Varför riskera att använda en spjälsäng som kan bära bakterier som kan göra din lilla sjuk? Att ta en resa spjälsäng med dig på din familj resa är den bästa lösningen, eftersom det ger en välbekant och säker miljö för din lilla.

Vår Top pick för resor Cribs ger den ultimata upplevelsen för dig och din lilla medan du reser. BabyBjörn Travel Crib Light withEasy Fold bärbar spjälsäng fungerar som en lekgård och lekhage. Den innehåller en mjuk madrass och väska och har en mesh design som är super säker för barn. Nätet kan du alltid hålla ett öga på din lilla och är Maskintvättbar så att du kan se till att din resa spjälsäng och lekhage är alltid ren för barn.

Främsta skälen till varför BabyBjörn är den bästa resor spjälsäng för familjeresor

Superlight design väger endast 13 pounds
En ultra-bekväm madrass som mammor anser överlägsen komfort, säkerhet och design till andra resor spjälsäng madrasser.
Hela spjälsängen är Maskintvättbar, vilket säkerställer att du kan ge en mycket ren miljö för barnet.
Erfaren mammas kärlek höjden på denna spjälsäng, eftersom det är lätt att placera barnet försiktigt inuti, är tillräckligt lång för att barnet ska stå, leka och inte klättra ut ur.
Nätdesignen gör det möjligt för familjemedlemmar att hålla ett vakande öga på sin lilla.
BabyBjörn Travel crib tar inte upp för mycket utrymme men ger ett lämpligt område för din lilla att njuta av utrymmet.
En Överlägsen Kvalitet Resesäng
BabyBjörn produkter tillverkas med material av högsta kvalitet så du vet att du ger den absolut bästa sängen för dina barn på vägresor. Tygerna testas och godkänns i enlighet med Oeko-Tex Standard 100, Klass 1 för babyprodukter, vilket innebär att om ditt barn bestämmer sig för att tugga på materialen, är du säker på att BabyBjörn material inte innehåller skadliga toxiner, allergener eller ämnen. Oeko-Tex är en mer noggrann testning, inklusive kontroll av fler toxiner och skadliga ämnen och innebär att du kan vara säker på att det har gjorts omfattande tester på kvaliteten på material som används. Denna resa spjälsäng är också en Juvenile Products Manufacturers Association, JPMA certified product, vilket innebär att den har testats av en anläggning som säkerställer att babyprodukter uppfyller internationella standarder som skapats av ASTM. BabyBjörn är också fri från flamskyddsmedel, som har varit kända för att orsaka cancer och kan innehålla giftiga kemikalier.

Väl Utformad Design
BabyBjörn är utformad med en bas som är extremt stabil och styv så att ditt barn inte kommer att kunna driva spjälsängen över under natten. Spjälsängen är också super enkel att ställa in och ta ner så att du enkelt och snabbt kan få det upprättat för ditt barn när du reser. Detta är praktiskt när du packar upp din bil och bosätta sig i ditt boende för kvällen. Benen har en vinklad design, vilket bidrar till att säkerställa stabiliteten hos spjälsängen. Du behöver inte heller oroa dig för några problem när du tvättar spjälsängen tyger eftersom de inte kommer att krympa eller skadas i tvätten.

Bättre Madrass
En av de främsta anledningarna till att många föräldrar väljer Babybjörn Travel Crib, förutom dess mycket högkvalitativa material och stabil funktionell design, är att madrassen är överlägsen andra resor cribs på marknaden. Det är inte en blow-up madrass men en mjuk, plysch, real-mini madrass för baby. Denna spjälsäng har en mycket tjockare och plusher madrass som hjälper barnet att sova mer bekvämt och stanna sova längre. Detta är viktigt för mammor och pappor när du reser eftersom att ge en bättre och bekvämare sovmiljö för deras barn tillåter dem att få mer vila när deras barn sover längre genom natten.

Bärbar och lätt att bära
Om du reser ensam eller gör snabba vägresor från ett hotell till familjens hus, är babybjörntravel crib perfekt, på grund av dess superlätt design, snabb installation och lätt att använda väska. Ställa in tar mindre än en minut som är perfekt för utmattade mammor och pappor. Dessutom tar det bara några minuter att vika upp och packa hela spjälsängen i sitt väska och eftersom det inte väger mycket är det perfekt för snabba resor och besök.

Bärbarheten och utformningen av denna spjälsäng är perfekt för en familjesemester eftersom du inte kommer att spendera mycket tid alls på att flytta din spjälsäng, och hur det viks upp gör det enkelt att passa i bagageutrymmet på din bil eller kan enkelt gate kontrolleras på flygplatsen.

Sammantaget BabyBjörn resor spjälsäng är den absolut bästa resor spjälsäng för en familjesemester på marknaden och så många mammor har fått reda på den hårda vägen, det är väl värt vartenda öre spenderas. Det är en rymdbesparande, en lätt spjälsäng som gör dig glad att du har speciellt om du kämpar med överfyllda bilar, en värkande rygg och vill ha det allra bästa för ditt barn. BabyBjörn är den perfekta resande spjälsängen som är stressfri och lätt att resa med. Moms är mycket nöjda med hur mycket bättre kvalitet och säkra denna lätta resa spjälsäng jämförs med mer tyngre pack och spelar och kommer att vara en bra investering att göra innan du reser med ditt barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.