Bästa resor gitarr för Backpacking musiker

Backpacking är en av de roligaste hobbies och kan även vara en livsstil för vissa resande musiker. När du reser, särskilt backpacking, räknas varje uns av vikt. Att hitta en finslipa akustisk gitarr att följa med dig på din resa är som att hitta den perfekta mate. Den perfekta mate kommer inte att hålla dig tillbaka, kommer att vara en glädje, och vara en källa till oändlig lycka och sällskap medan du reser från plats till plats. Se till att du är lika kräsna om inte mer så när plocka en gitarr att följa med dig.

Du kommer sannolikt vill få en akustisk resa gitarr speciellt för dina resor, eftersom dåligt väder, fuktighet och värme kan orsaka onödig stress på din gitarr. För att skydda din favorit akustisk gitarr, rekommenderas det inte att ta det på en backpacking resa. Den väg som de flesta musiker tar är att investera i en högkvalitativ resegitarr.

Vi har sorterat igenom tusentals gitarrer och hittat den bästa resor gitarr för backpacking musiker; vårt val är resenären gitarr ultralätt akustisk-elektrisk resa gitarr med Gig väska.

Du kommer aldrig miste om en möjlighet att spela med denna Ultra-Lite akustisk elgitarr. Medan du spelar denna gitarr tar lite att vänja sig—det är sannolikt en av de minsta gitarrer du någonsin har spelat-erfarenhet som denna lilla baby ger, med 22 frets du inte kommer att känna att du miste om eller spela en dåligt utformade praxis pjäs. Hantverk och design ger en möjlighet för erfarna och nybörjare musiker att njuta av att resa och koppla in för att spela denna gitarr på nästan vilken plats som helst.

Perfekt för Singer-Songwriter
En anledning till att vi älskar denna ultralätt akustisk elgitarr är att det toppar diagrammet för sångare-låtskrivare. Det är super ljus design gör det ultra-bärbar, så att du enkelt kan ta det på alla dina äventyr och vara redo att spela in var inspiration slår. Med din mobiltelefon och hörlurar kan du enkelt spela in nya låtar och till och med ladda upp dem var du än är på din resa. Anslut enkelt denna gitarr till din iPhone eller Android och missa inte chansen att göra och dela minnen från din backpacking resa.

Enkel installation på spelningar
En annan anledning till varför detta är vår toppval för backpacking musiker är att denna gitarr kan du koppla in ditt instrument lätt på spelningar som du kanske vill spela medan du reser. Denna gitarr ger en” fullskalig ” spelupplevelse vilket innebär att den har samma spelområde som en vanlig gitarr. Detta säkerställer att du har full storlek spelupplevelse även om gitarren är mycket mindre i storlek och vikt än andra gitarrer.

Denna gitarr har också en standard ¼ – tums utgång jack, vilket gör det enkelt att använda på olika platser. Dessutom har den en stand rem stift, så att du enkelt kan byta ut din gitarr rem som behövs längs vägen. Om du funderar på att köpa alternativa gitarrband, kommer du att välja tunnare remmar som de fungerar bättre för att spela denna gitarr, och du har problem med att montera tjocka remmar i gig väska.

Resor storlek och Gig väska
Denna akustiska resor gitarr är en av de mest lätta på marknaden, väger en otrolig bara 2 pounds och 14 uns utanför väska, och med gig väska, det bara väger 3 pounds och 12 uns. Detta är fenomenalt för erfarna och nybörjare backpacker som är ute efter att bära så lite vikt som möjligt. En trevlig fördel med den mindre storleken på denna resa gitarr är att den kan passa in i overhead lagring av flygplan och i allmänhet kan fortsätta förutom en carry-on väska på grund av sin lilla storlek.

Akustisk och elektrisk
Detta är en akustisk elgitarr som ger ett mycket tystare akustiskt ljud än traditionella akustiska gitarrer. Vissa resenärer föredrar detta eftersom det inte stör andra resenärer och är perfekt för användning i ett gemensamt hus eller på platser där du inte vill vara extremt högt. Om du reser ensam, du kommer inte att ha svårt att höra det i en lugn utomhusmiljö. Om du spelar för en folkmassa eller i ett högre rum eller miljö kommer du sannolikt vill koppla din gitarr upp till en förstärkare för att säkerställa att andra kan höra din musik. Vissa människor är besvikna över det akustiska ljudet, eftersom det fungerar mer som en elgitarr, om du letar efter ett högt akustiskt ljud för fester och sammankomster och spelar utan en amp det här är inte resegitarren för dig. Alternativt, om du är intresserad av att få en tystare akustisk elektrisk att träna i ditt rum utan att störa andra gäster Detta är perfekt.

Använd Dina Egna Strängar
En trevlig funktion i denna gitarr är att det inte kräver särskild utrustning eller strängar för att fungera korrekt, i själva verket, många användare njuta av att använda sina egna strängar med denna gitarr. Denna gitarr är ett no-fuss, mycket anpassningsbart instrument, perfekt för hög användning och den resande professionella musiker. Du kan lägga till några vanliga gitarrsträngar och få högkvalitativt ljud från denna fantastiska lilla gitarr.

Hög Kvalitet Hantverk
Vad gör denna gitarr verkligen standout är den högkvalitativa hantverk och material. Dessa gitarrer kan vara mindre, men vad de saknar i storlek de utgör i en otrolig design. De är också gjorda av mycket bra material som är tillräckligt starka för att tillverkaren ska kunna erbjuda en begränsad livstidsgaranti. Fingerplattan är tillverkad av eboniserad rosenträ och kropp och nacke är gjorda med östra amerikanska hårda lönn. Hard Maple ger gitarren ett starkt robust ljud och hjälper till att stabilisera det.

Den lilla storlek och hög kvalitet hantverk utöver denna gitarrer funktionalitet och förmåga att resa vart du än går gör det vårt val för bästa resor gitarr för backpacking musiker. Denna baby kommer att hålla sig i samklang under lång tid och bli en betrodd följeslagare för dina resor. För musiker som tycker om att spela in ofta, enkelt, och få i praktiken när som helst var som helst, är detta den absoluta perfekt gitarr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.