Bästa Camping Grill för familjen grillar

Familjegrillar är några av de roligaste familjeaktiviteterna du kan organisera och med rätt campinggrill kan du få dina familjegrillar nästan var som helst. Oavsett om du reser med RV, bil, lastbil eller van, eller vill uppleva din grill på eller utanför stigen, är Napoleon Grills PRO285X-BK Travel Grill med Scissor Cart den absolut bästa campinggrillen du kan investera i denna 2018.

Denna grill är perfekt för resor som det fälls upp ganska lätt och kan dras till var du vill. Hela grillen väger bara 52 pounds, vilket är strax över den tillåtna vikten för ditt bagage på ett flygplan. Det är lätt vikbar, lagringsbar och super portabel—men erbjuder fortfarande mer kvadratiska inches för ett större matlagningsområde.

Grillens förmåga spränger oss helt enkelt. Det slår ut tävlingen av en jordskred och ger så många olika alternativ för grillning att vi är helt enkelt förbluffad. Inte bara kan du grilla 20 hamburgare på denna grill på en gång, men du kan röka, steka hela kycklingar och kalkoner, laga fläsk och långsam kock saftiga biffar och prime rib. Det här är grillen du köper när du vill göra dina vänner avundsjuka och din fru och familj stolt. Det är även attraktivt och har kvalitet stor storlek sida står för plätering dina hamburgare, kyckling och andra grillade objekt.

Om tillverkaren
Napoleon grillar har gjort rostfritt stål spisar och bärbara grillar under de senaste 30 åren. De är en högkvalitativ tillverkare baserad i Ontario, Kanada. Napoleon är branschledande inom design och innovativ teknik för nya grillar och galler för sina kräsna internationella kunder. Deras sortiment av lyxiga grillar är välgjorda och har ofta innovativ teknik och överlägsen kvalitet. Napoleon Grills är den största privatägda fina tillverkaren av lyx-och resegrillar, kolgrillen, den bärbara gasgrillen, elgrillen, propangrillen, vedbrännaren, gasspis, gjutjärnsgaller och campingspisen samt utomhuslivsprodukter i Nordamerika.

Portabilitet – När du söker en grill som du kan ta med dig på en camping resa, lägga till den under lagring i din RV eller ta till privata eller utanför misshandlad sökvägen camping områden, det är helt enkelt ingen annan grill som kan matcha vad detta Napoleon PRO285X-BK ger i form av potability och funktionalitet. Denna grill gör att du kan ha en fullt fungerande uppsättning upp någonstans du väljer att njuta av din familj grill. Du kommer inte miste om att ge din familj den absolut bästa måltiden, med denna mycket bärbara grill. Grillens superlätt design gör den perfekt för familjen som inte vill slösa tid på att lyfta och dra extremt stora grillar men vill ha samma matlagningsupplevelse.
285 i matlagningsutrymme – även med sin ultra-bärbara design saknar du inte utrymme för din mat. Med denna grill kan du laga upp till två hamburgare åt gången. Detta är helt fantastiskt för större familjer som älskar stora familjegrillar. Den 285 i matlagning utrymme möjliggör grilla kyckling, hamburgare och korv, och kommer inte att tvinga dig att spendera timmar för att göra alla glada. Medan vissa RVs kan erbjuda inbyggda grillar som är säkert bekvämt, passar de inte riktigt räkningen för större familjegrillar, men med den lätta designen, enkel rengöring och lagring och super stort område för matlagning är detta det bästa alternativet för att lagra inuti din RV.
Easy Light JetFire Ignition System-Napoleons JETFIRE tändsystem ger en pålitlig och super enkel belysningsmetod för din grill. Det är ett av de bästa belysningssystemen i grillindustrin och det gör hela grillprocessen ännu snabbare och bekvämare. Du grill tänds av en gasstråle som gör att en elektrisk gnista att antända och omedelbart köra lågor över brännarna. Gör för no-nonsens, lätt att börja grillning, vilket gör alla som börjar grillen mycket lyckligare.
Hög topp Gjuten aluminium lock-gjutna aluminium grillar blir allt svårare att hitta och är mycket eftertraktade på grund av hur långvarig gjuten aluminium är och hur stor den innehåller värme. Gjuten aluminium är känt för att lägga till jämnare matlagning av kött, vilket är bra speciellt om du rostar hela kycklingar och använder denna grill för rökning.
Dubbla brännarsystem i rostfritt stål med separat tändning och reglage – det dubbla brännarsystemet i rostfritt stål bidrar helt enkelt till funktionaliteten hos denna grill. Vi älskar det eftersom det ger dig mer temperaturkontroll med grillen och låter dig laga mat med separata tillagningstider. Detta är en annan anledning till varför denna grill är som att ta ditt hem grill ut camping med dig. Detta är en av de lyx som du inte ofta hittar i bärbara grillar som du ofta missar när du camping. Lyckligtvis kommer du inte missa det med denna grill! Det är trevligt att denna grill erbjuder total kontroll som gör att du kan ha en no-fail family barbeque var du vill ställa in ditt grillområde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.