Bästa bärbara fotoskrivare för resor: Skriv ut minnen på språng

Om du reser ofta och vill göra din upplevelse mer minnesvärd, jag vet bara den praktiska gadgeten för dig. Oavsett om du är på en lång internationell resa eller kontinuerligt på språng, kan du skicka fantastiska bilder till familj och vänner från telefonen utan att behöva stanna vid en tryckeri. Dessutom kan det vara jobbigt att hitta en lokal tryckeri. Att ha en bärbar fotoskrivare kommer att ställa dig fri. Det är en stor carry-on verktyg som passar i fickan. Skriv ut var som helst, när som helst. Hur coolt är det?

En bärbar trådlös skrivare är ett måste för resenärer som älskar att dokumentera sina minnen och fester i realtid. Jag är inte en pro fotograf på något sätt, men jag köpte denna palmstorlek, smartphone skrivare enbart för att visuellt dokumentera unika upplevelser under mina resor. Eftersom mitt visuella minne är bra när jag tittar på ett foto-kan jag komma ihåg mer från det. Det är något speciellt med att hålla ett foto av en bild som jag tog på min telefon samma dag. Jag vårdar ögonblicket eftersom magin bakom att ta ett foto tillåter mig att återvända till en viss känsla, plats eller minne.

Om du älskar att skrapa din resa som jag gör, är detta också ett perfekt sätt att lägga till små bilder till din resa klippbok. Jag älskar att arbeta på min efter en lång dag (bra tid att reflektera) och under en övergång (gör tid flyga genom när man väntar på en flygplats). Min tanke är om jag spenderar alla dessa pengar på en resa eller händelse, jag kan lika gärna kunna komma ihåg det bra!

Med den här bärbara reseskrivaren kan du skriva ut direkt från en telefon utan att använda några knappar eller kablar med Bluetooth-anslutning. Kompatibel med iOS och Android-enheter. Kommer i 5 olika färger. Det är lätt att ansluta och skriva ut foton. Fotostorleken är 2.1 x 3.4 ”(kreditkortsstorlek). Med hjälp av kompletterande Kodak App, kan du välja mellan en mängd olika filter, beskärning alternativ, kortmallar, och en annan redigeringsfunktioner.

Kodak allt-i-ett foto skrivare Mini patroner finns i uppsättningar av 20 ($14.97), 30 och 50. Bilderna kommer ut i högkvalitativa vattentäta, fingeravtryckssäkra utskrifter på grund av 4pass-trycktekniken och de torkar omedelbart. Till skillnad från sin konkurrent, HP Sprocket Portable Photo Printer, skriver den kvalitetsbilder från bokstavligen var som helst vilket gör det väldigt bekvämt och användbart. Med ett inbyggt batteri är det fortfarande lätt och litet, så det borde inte vara svårt att bära det med dig när du utforskar.

Denna ultra-bärbara resor fotoskrivare är ett bra alternativ också. Skriver 2″ x 3 ” bilder enkelt från din telefon eller någon social medieplattform. Det handlar om storleken på en mobiltelefon och kan lätt passa i fickan eller resväska. Genom att använda Canon Mini Print-appen kan du anpassa dina foton genom att lägga till filter, ramar, text etc. Dessutom inkluderar filtren ar live-filter Med face tracking-teknik. Så roligt! Den enda nackdelen som nämns av flera granskare är att appen är långsam och kan använda vissa förbättringar. Canon Zink Photo Paper är vattenbeständigt och smutsbeständigt med en klibbig rygg. Boom, skal och det blir ett klistermärke! Kommer i en 20 ($14.99) eller 50-pack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.