Bästa Backpacking vattenfilter för pengarna

Köpa ett dricksvatten filter för din nästa backpacking resa är en av de smarta beslut du kan göra. När du reser in i vildmarken finns det flera saker som kan göra det svårt eller omöjligt att starta en eld för att koka ditt vatten. Av denna anledning, det är absolut nödvändigt att du har en bra vattenfilter som du kan lita på under din backpacking resa.

Om du reser för första gången kan beslutet vara extremt överväldigande eftersom det finns många vattenreningsalternativ på marknaden. Även för den erfarna backpacker som vill se till att de bara har det bästa redskapet, kan beslutet vara svårt. Det finns vissa egenskaper som vi letar efter för att bestämma vad vattenfilter är bäst för pengarna. De kvaliteter vi letar efter är vikt, väntetid, filtrering av protozoer och virus och ett antal användningsområden.

Vid sortering genom alla olika filtreringssystem hittade vi en att sticka ut över resten: Grayl Ultralight vattenrenare flaskan är överlägset den bästa backpacking vattenreningsfilter för pengarna. Det är i grunden en fullt kapabel vattenflaska som inte bara filtrerar för protozoiska cyster som Giardia, men det tar också bort dödliga bakterier som E. coli från vatten, plus skadliga virus som hepatit A, SARS och Rotavirus. Denna typ av skydd är oöverträffad i ett så lättanvänt filtreringssystem och till skillnad från de flesta vattenfilter behöver du inte stå böjd över bredvid strömmen pumpa vatten eller frukta möjligheten att få slut på droppar för din vattenrening.

En favorit av internationella Backpackers
På grund av sin förmåga att filtrera bort nästan alla dödliga bakterier och protozoer är det en favorit för internationella backpackers och resenärer som har använt det på ett tillförlitligt sätt i länder som Thailand där vatten kan vara extremt dödligt på grund av höga nivåer av virus och bakterier.

Med detta vatten, filter försökte och Sant reningssystem är det lätt att använda det nästan var som helst och du behöver inte oroa dig för att lägga till droppar till vattnet när du har filtrerat det. En press är allt som krävs för att rent vatten var som helst i världen.

Snabb Vattenfiltrering
Det är helt enkelt fantastiskt att detta vattenflaskvattenfilter helt kan ta bort eventuella hot från färskvatten och ge säkert dricksvatten på lite som 15 sekunder. Det är nästan svårt att tro, men det är sant—vilket otroligt köp för pengarna! Liknande system kan kosta dubbelt så mycket, är mycket tyngre och kräver pumpning under långa perioder. Men inte den här lilla bebisen. Bara en pump och ditt vatten pressas igenom och filtreras snabbt och mycket effektivt. Det är en riktig vinnare för dem som vill dricka rent vatten direkt från strömmarna när de passerar på sina vandringar. Fyll bara upp, pumpa och dricka. Det är en no-brainer nästan fynd köpa för den otroliga värde det ger för vandrare vars trött och törstig och inte vill stoppa och koka vatten längs sin väg.

Spara pengar och tid med detta vattenfilter
Med varje uns du tar är viktigt, Detta filter kan du spara tid och pengar under hela din backpacking resor eftersom du kommer att spendera mindre av din spis bränsle på kokande vatten. Du behöver inte slösa tid på att pumpa eller vänta i timmar för filtrerat vatten. Du kommer att kunna spendera mindre pengar på vattenrenande droppar eftersom detta filter tar hand om varje hot som finns i vattnet. Föreställ dig hur mycket lättare det blir när du helt enkelt kan fylla upp din vattenflaska och ha imponerande rent vatten på bara 15 sekunder. Dessutom kommer du att kunna spendera mindre tid att värma ditt vatten under måltiden och kunna fokusera på din måltid prep istället för vattenfiltrering. Denna vattenflaska är en mini-mirakelarbetare.

Filterpartiklar
Förutom att rensa ditt vatten av bakterier och virus, filtrerar denna flaska också ut eventuella partiklar i vattnet. Detta innebär att ditt vatten kommer att vara fri från silt, sediment och sand, kemikalier som klor och tungmetaller som bly eller arsenik. Detta är en annan anledning till att denna vattenflaska bara blåser någon annan metod ur vattnet. Droppar rengör ditt vatten, men för att bli av med sand eller smuts måste du spänna vattnet efteråt, vilket bara gör en vanligtvis lång process ännu längre. Denna vattenflaska gör allt det hårda arbetet för dig och ger rent kemiskt fritt vatten som håller dig säker från allt som är okänt i vattnet. Om du backpacking nära gruvor är detta en vattenflaska som du definitivt vill ha med dig. I områden där gruvor finns kemikalier kan läcka in i vattnet, men med denna vattenflaska, du behöver inte oroa dig för något på väg din väg. Oavsett om det finns ett dött djur, min eller bugkoloni uppströms får du ut allt med bara en press.

Luktfri utan eftersmak
En annan anledning till att denna vattenflaska är helt enkelt det bästa för resenärer är att den ger dig helt renat vatten utan någon obehaglig lukt eller eftersmak. Detta är fantastiskt för dem som vill uppleva färskt bergströmsvatten utan risk för deras hälsa. När du har lagt till jod och vattenfiltreringsdroppar, smakar det färska bergsvattnet vanligtvis inte eller luktar detsamma, men med den här vattenflaskan får du alla bra saker utan några negativa.

För vattenfiltreringssystem finns det absolut ingenting som slår värdet av de pengar som du får med detta enastående vattenfilter. Vandrare har använt detta över hela världen och i alla olika typer av situationer och har konsekvent kunnat få det renaste vattnet i en extremt snabb hastighet. Du kommer att spara dig massor av tid och pengar med denna fantastiska vattenflaska som gör sitt jobb bättre än nästan allt annat som finns på marknaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.