Bästa Backpacking Spis för Lätt Camping

Vad är bättre än en läcker måltid i slutet av en lång dag av backpacking? Den öppna vägen erbjuder många läckerheter, upplever de avkopplande ljuden i naturen, vackra sevärdheter och en chans att se stjärnorna på himlen på natten. Men en sak du behöver ta med dig för att få mest njutning av din backpacking resa är din mat och en stor lätt bränslebehållare spisar eller andra camp spis. Självklart, du kan inte ta en stor brännare som förbrukar massor av flytande bränsle eller rostfritt stål flytande bränsle spisar.

En lätt camping spis är ett tillbehör som du inte kan gå fel med. När du lägger till en bränslebehållare spis till din ryggsäck har du all förmåga att ge din kropp med rätt näring och att rena ditt vatten och att njuta av några fantastiska försökte och sanna trail värdiga recept.

Det finns några saker du får reda på är mycket viktigt när du väljer den perfekta camp spis för din backpacking resa, vind kontroll, sjuda förmåga, och snabb kokning Förmåga är alla topp förfrågningar backpackers som behöver en pålitlig spis för att laga sin favorit trail livsmedel. För lätta spisar blir det inte mycket bättre än Jetboi MiniMo-matlagningssystemet.

Varför du kommer att älska denna spis
Jetboi har helt omdesignat denna mini spis gör det mycket lättare att använda och förbättra grundläggande funktioner för resenärer—även i blåsiga förhållanden. En av de mest märkbara förbättringarna som erbjuds i Jetboi MiniMo är att det låter dig simma din mat. Detta är super bra nyheter för människor som gillar att laga ris och andra korn som havregryn, quinoa och korn. På direkta heta lågor brinner dessa vanligtvis och orsakar problem med rengöring, men med de nya simmering-funktionerna kommer du att kunna få mer näring under dina resor och uppleva fylligare måltider på din resa. Det här är ganska bra nyheter för campare som gillar kolhydrater med sina måltider och vill inte bygga en full eld.

En annan bra sak med denna spis är att fungerar i områden där vinden kan vara ett problem för några andra spisar. Vindkontroll är en av de viktigaste funktionerna campare leta efter i en lätt kamin och den här har fått det ner till en vetenskap. Med tryckknappen tändning, är denna spis perfekt för alla typer av väder och hjälper dig att göra en varm måltid snabbt och enkelt när på backpacking resor. Det gör det också möjligt för snabbare koka gånger på under tre minuter att koka i även de värsta förhållanden, detta är en spis du kommer att vara glad att du packade.

En funktion vi älskar om dessa kanister spisar är att de kommer med sin egen perfekt monterade kopp/skål för kokande vatten och matlagning. Detta gör det mycket lättare att packa för din resa och skålen är hög kvalitet och lätt att rengöra. Koppen är fin och bred och med assist i snabbare koka och tillagningstider. Koppens kapacitet är ungefär något mindre än 1 liter vatten, men ger fortfarande en bra mängd vatten på bara en koka.

Lätt att hitta Bränslepaket
Att hitta camping leveranser medan din backpacking kan vara svårt så vandrare är ibland försiktig med att köpa objekt som de inte vet om de kan ersätta. Lyckligtvis, denna spis kommer inte att orsaka denna fråga medan din vandring. Om det är din första gång backpacking, det finns gott om platser där du kan köpa ersättningsbränslepaket förutom att ha dem levereras till en lokal pickup plats.

Jetboil Jetpower Fuel Replacement Packs är lätta att hitta i sportaffärer, Walmart och campingbutiker förutom att vara tillgängliga för frakt gör det bekvämare för resenärer som behöver ta extra bränsle längs sin rutt.

Funktioner Vi Älskar
Fyra säsong högpresterande bränsle-Jetboil Jetpower Fuel är utformad för att fungera under alla fyra årstiderna-perfekt för din backpacking resor. Du kan lita på detta propanbränsle även i fria temperaturer och blåsiga förhållanden. Det kommer att fungera lika bra i varma och fuktiga klimat och är lätt att packa upp och lättvikt.
Omgjorda värde och Regulator – den nydesignade MiniMo kan mer reglerad, långsammare matlagning vilket är något som inte finns i andra backpacking spisar. Detta är en unik design som gör MiniMo bra köp och gör vandrare att njuta av fler korn och ris på sina camping resor i kallt väder.
Lower Spoon Angle Cup-koppen i MiniMo har omdesignats för att göra det lättare att äta från, det har en bredare, grundare design som ger en roligare ätupplevelse. Detta bidrar också till att reglera och korrekt värma mat och gör för en mycket enklare och snabbare sanering.
Isolerad kopp – koppen är helt isolerad inklusive locket, så att du kan hålla mer värme inuti koppen. Detta är ett trevligt tillägg och lägger till din njutning på spåren.
Lätt Design – en anledning denna spis är bäst för lätt camping är att det är en av de lättare spisar på marknaden väger endast 4.8 uns. För vad det ger är det värt vikten.
Denna spis har testats väl på spåren och har visat sin prestanda kapacitet. Det är en av de högst rankade camping spisar och ger en stor upplevelse för backpackers och campare som letar efter en supersnabb slutet av dagen måltid, särskilt i kallt väder. För dem som hatar att vänta på att vatten ska värmas upp är det här kaminen den perfekta. Dess förmåga att koka vatten snabbare än någon av sina konkurrenter är en av de främsta anledningarna till att människor älskar denna kraftfulla lilla spis. Denna Jetboi kommer att fungera tillförlitligt ner till 20F och-6C med bara en knapptryckning för att starta. Tack vare Jetbois tekniska innovationer kan campare nu laga mat som vanligtvis inte skulle ha varit på menyn. Den insolade koppen är ett bra komplement eftersom den är utformad för att vara den perfekta passformen för denna backpacking spis. Resenärer har funnit koppen vara praktiskt under hela sina resor och älskar den nya grunda designen. Denna spis toppar listorna som den bästa kaminen för lätt camping i 2018-även i de kallaste av temperaturer och blåsigaste platser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.