Bästa Backpacking sovsäck för alla årstider

Cuddled inuti en varm sovsäck är som att vara inuti en kokong, du är omgiven av mjukt plyschtyg som vaggar din kropp och håller dig bekväm genom även de kallaste nätterna på spåret. En av de viktigaste delarna av backpacking sover gott genom natten. Medan du kanske njuta av att se den vackra natthimlen du inte vill ligga vaken hela natten stirrar på det och plocka rätt sovande tillbaka är viktigt att se till att du har möjlighet att få i några blunda medan du är på rättegången.

För backpacking entusiasten, vill du hitta en sovsäck som kan gå överallt du går, oavsett om det är till en varm strand eller kanjon eller en frigid kall skog. Om du planerar att gå på en lång backpacking resa att hitta en sovsäck som kan anpassa sig till alla väder är oerhört viktigt. Det finns dock så många typer tillgängliga på marknaden. Sovsäckar som är baserade på temperatur rating, Grejer säck, mumien väska, dubbel sovsäck, sovsäckar med naturlig eller syntetisk isolering, sovdynan, 100% syntetiska sovsäckar … listan är nästan oändlig och kan vara ett minfält när det gäller att välja rätt för våra behov. Det är därför vi har valt Kammok Thaclycine, som rankades som den bästa sovande 2017 av Outside Magazine, som den bästa backpacking sovsäcken för alla årstider. Det har testats och har vunnit beundran från massor av hardcore proffs som älskar denna sovsäck för mångsidighet och kapacitet. Det är faktiskt en tre-i-ett-system sovsäck som ger en patentsökt variabel värmeteknik ™ och kan justeras beroende på din temperatur preferens för att sova.

Varför du kommer att älska denna sovsäck
Regn eller glans prestanda-oavsett om du planerar en resa till den varmaste Och torraste av klimat eller under regnperioden, kommer denna sovsäck skydda dig från elementen. Den har en hållbar vattenavvisande beläggning vilket innebär att den är vattenbeständig eftersom DWR-beläggningen förhindrar att vatten tränger in i sovsäckens yttre samt de inre lagren i sovsäcken vilket hjälper till att säkerställa att du inte kommer att lida lite av kallt regn.
Ta bort Liners för att kyla av eller värma upp – när du letar efter en perfekt sovsäck för fyra årstider, förmågan denna sovsäck ger dig att ta bort liners att anpassa sig till dina behov är innovativ och smart för resenärer som vet att sova bekvämt på natten lägga till hela backpacking erfarenhet. Denna sovsäck är helt enkelt det bästa för dem som letar efter en väska som kan resa med dem hela året. När temperaturen börjar sjunka kan du lägga till fler lager, precis som du skulle hemma.
Passa till din kropp – denna sovsäck erbjuder några snygga sätt att justera påsen till dina specifika preferenser. Du kan använda kompressionsremmarna för att få påsen monterad korrekt runt olika delar av kroppen, beroende på var du vill ha mer eller mindre wiggle rum. Du kan justera fotboxen för att hjälpa dig att värma upp snabbare när du behöver det eller för att ge dig ett luftigt utrymme för en svalare bekvämare upplevelse. Kompressionsremmarna finns på toppen av påsen, så du kommer att kunna lägga sig och justera dem efter behov. En av de intressanta aspekterna av detta sovande system är att det kommer med ett separat ner lager som du kan lägga till som behövs för att lägga till extra värme för temperaturer ner till noll grader så att du alltid kommer att kunna använda påsen som du behöver det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.