Bästa Backpacking Sleeping Pad för Komfort och Lätt Camping

Att välja den perfekta backpacking sovkuddar, skumkuddar eller självuppblåsande kuddar är viktigt för framgången för din camping resa. För den erfarna backpacker finns det inget bättre än att koppla av på natten och starring upp på stjärnfyllda himlen. Dagar av backpacking lämna dina muskler värkande och din kropp utmattad, så plocka den mest bekväma sovdynan är särskilt viktigt. Du vill inte heller lägga mycket vikt på din förpackning eftersom varje pund räknas, så att hitta en bekväm och lätt sovplatta är ingen lätt uppgift.

Lyckligtvis, vi har tagit en del av det hårda arbetet av beslutsprocessen för dig och hittade den bästa backpacking sovdyna för komfort och lätt camping. Väger in på bara 1.95 pounds och ger en otrolig natts sömn, den stora Agnes isolerade AXL luft uppblåsbara Sovdyna är helt enkelt den bästa sovdynan tillgänglig. Det överskuggar tävlingen ger en lugn och stabil design, som kommer att se till att du kan njuta av din backpacking resa.

Funktioner Vi Älskar:
Nylon Rip-Stop Shell-nylonskalet i den stora Agnes isolerade AXL Sleeping Pad är mycket överlägsen nylon som används i äldre, billigare sovkuddar. Sovkuddar tar mycket missbruk när de används regelbundet, och material av låg kvalitet leder till skador på dynorna vilket kan göra dem obekväma i bästa fall för långsiktiga backpackingresor. Erfarna vandrare vet att det inte tjänar dig att snåla på de få objekt du bär med dig på spåren. Du kommer att använda din sovande pad varje natt och ibland under dagen, så att ge dig ett spår madrass måste du överväga hur mycket tanke läggs i alla aspekter av designen. Nylonen som används i den stora Agnes isolerade AXL Sleeping pad använder en unik väv för att säkerställa att materialen inte kommer att falla sönder på grund av stress eller friktion. Genom att använda hög hållfasthet garn i kombination med en hög filament räkna tillverkaren kunde öka rivhållfastheten med 25%. En annan fördel med att använda de material de valde var att det kunde minska den totala vikten, vilket bidrar till önskvärdheten av denna sovdyna.
Oversize Baffles at the Edges – en av våra favoritfunktioner är att denna sovdyna är utformad för att minska din växling och minska risken för att rulla över din pad under natten. Medan vissa resenärer är proffs på att bo på en plats under natten, andra dra nytta av lite hjälp. Lyckligtvis är denna pad utformad med oversize baffles vid kanterna som hjälper till att ge ökad stabilisering hela natten. Det finns en hel del fördelar med ökad stabilisering, inklusive mindre stress och friktion som läggs på din kudde under natten, ökad värme och mindre stress på din sovsäck. Du kommer att få en bättre nattsömn på den här dynan som apposed till andra sovkuddar som inte ger någon form av stabiliseringsstöd hela kvällen. En annan anledning till att detta är så viktigt är att du inte vill sluta rulla av din pad under natten. Detta kan leda till dramatiska droppar i kroppstemperatur och värme om du hamnar ligger direkt på den kalla marken i hörnet av ditt tält. Även om du har problem med att stanna på en plats under natten, är det viktigt att du hittar ett sätt att hålla koll på din sovande pad för att säkerställa din säkerhet och trygghet. Vi älskar det faktum att tillverkare har hittat ett sätt att hjälpa till att lösa detta problem för dig.
PrimaLoft Silver isolering-PrimaLoft Silver isolering är den bästa syntetiska isolering tillgängliga, det är den bästa ner alternativ eftersom det är lätt, andas, och absolut vattenavvisande. PrimaLoft fibrerna är unika eftersom de ger enastående termisk effektivitet, vilket hjälper till att hålla dig varm under natten. Användningen av PrimaLoft Silverisolering inuti den stora Agnes isolerade AXL Sovdynan är viktigt eftersom det bidrar till att ge en super bekväm sovande upplevelse som de unika fibrerna är kända för att skapa den ultimata komfortupplevelsen. När backpacking och lätt camping, är det viktigt att du har den mest bekväma sovdyna tillgänglig eftersom du reparera dina muskler när du vilar på natten. Att få kvalitet shut-eye är en av de viktigaste sakerna du kan göra för att hjälpa din kropp att stärka sig under din resa istället för att slitas ner. Camping kan vara en mycket föryngrande och vitaliserande upplevelse och ge en välbehövlig flykt från världen, varför de flesta proffs föreslår att köpa högsta kvalitet redskap som finns eftersom du sannolikt inte kommer att ta mycket med dig. Du vill ha din utrustning för att stödja dig, inte göra din upplevelse värre.
Värmereflekterande barriär – förutom komforten och kvaliteten på de material som används i denna sovdyna, drar du också nytta av värmereflekterande barriären, vilket hjälper till att säkerställa att du är skyddad från den kalla och potentiellt våta marken under natten. Denna barriär hjälper till att hålla din kroppsvärme medan du sover gott under natten. Även om det här dynan är också utformad för att stabilisera dig och hjälpa till att hålla dig säkert på dynan, kommer det också att bidra till att reflektera din strålande kroppsvärme tillbaka så att du förblir varm. Eftersom temperaturen kan sjunka avsevärt på vissa ställen och ibland utan förvarning, är det viktigt att du är så skyddad som möjligt för vad som kan uppstå.
Blåsa Sängen
Denna säng kan enkelt blåsas upp med tvåvägsventilen som låter dig få din säng redo snabbt och det kan tömmas lika snabbt. Du kan också justera inflationen för att få den till den perfekta passformen för din komfortnivå med hjälp av mikrofrigöringsknapparna. Detta är ett mycket trevligt tillägg till dynan som hjälper backpackers att säkerställa att dynan fungerar perfekt för dem.

Den stora Agnes isolerade AXL luft uppblåsta Sovdyna är en tydlig vinnare för bästa backpacking sovdyna för komfort och lätt camping. Kvalitetsmaterialen och tanken i designen gör det till det bästa valet för resenärer som behöver en god natts vila.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.