5 bästa resor Sko Väskor: hur jag håller mina kläder och bagage ren

Sko väskor är den perfekta resesällskap för dina skor. Alla ska använda skoväskor. Tro mig; jag trodde aldrig att jag skulle vara den typ av person som köpte resor sko väskor.

Verkar som en uppenbar men skor är smutsiga, särskilt när du reser. Tänk dig botten av dina skor när du hade gått miles i staden och trampade på vem vet vad. Om du inte rengör dina skor varje gång, sätta dem i ditt bagage kommer att få smuts på dina tillhörigheter. Kanske är jag bara en bakteriefob. Men, allvarligt jag gillar att hålla insidan av mitt bagage ren. Dessutom är skoväskor bra att hålla dina skor på plats i ditt bagage och dina kläder rena. Det är också ett bra sätt att skydda skor som är känsliga som klänning skor.

Inte bara är dina skor eller höga klackar skyddade mot scruffs, men ditt bagage blir mer organiserat och ser mycket trevligare ut än att använda den ökända Återvunna plastförpackningen. Om du har ett mycket detaljerat system för packning av kläder, kommer det att se klibbigt ut med plastpåsar. Tillbaka i min nybörjare resande dagar, det fick jobbet gjort i karantän mina smutsiga skor. Jag har använt den här metoden i flera år men blev bara trött på det. Jag har sökt och hittat flera olika typer av resor sko väskor.

SHOOin sko väskor är ett måste för resenärer som bara gillar att använda bära på bagage. De är lite pricier än andra, men kvaliteten överträffar sin konkurrens. Tyget är tunt och sträcker sig för att passa runt skorna, så det tar upp inget extra utrymme. Det flexibla och slitstarka materialet kan passa storlek 14 hos män och upp till 3 tums höga klackar. Dessutom är skoförvaringsväskan Maskintvättbar, vilket är min favoritfunktion eftersom jag gillar att tvätta dem efter varje resa. Många andra skoväskor faller ihop.

Och till skillnad från några av de andra som är utformade för att hålla ett par i en väska, kan du lägga bara en sko per väska vilket gör packningen effektivare. Ibland har ett par tillsammans gör det svårt att packa när du är tätt på plats i din bär på väska, särskilt klackar. Detta är den perfekta skoväskan för kvinnor.

Earthwise sko väskor är gjorda med 100% naturlig bomull i USA. De är tillräckligt stora för att lagra skor upp till storlek 14. Det är den perfekta lösningen för att lagra och skydda dina skor medan du reser. De kommer att hålla dina skor i perfekt skick. Earthwise sko väskor är tvättbara och återanvändbara, vilket är utmärkt. Det mjuka och smidiga materialet är mycket mildt på klädskor. Detta är en stor sko väska för män. Den naturliga bomullen gör att dina skor kan andas, vilket förhindrar lukt och mögel.

De erbjuder två storlekar i två olika färger: 17 ”x 8″ (uppsättning 4) och 17″ x 12 ” (uppsättning 2) i naturlig eller svart. Den mindre, en sko per påse är den föredragna storleken bland resenärer. Om du gillar att lagra skor i par, gå sedan till större storlek. De är dock inte vattentäta så tänk på när du försöker lagra våta eller fuktiga föremål i dessa multi-use resväskor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.